nieuws

En nu die handjes de lucht in!

Archief

Eind mei vond Delta Lloyd Sounds plaats, een uitzwaaifeestje in de haven van Medemblik voor de zeilers van de Delta Lloyd Kernploeg die gaan deelnemen aan de Olympische Spelen. Het feest vormde de afsluiting van de Delta Lloyd Regatta, een watersportevenement dat het publiek de gelegenheid bood om het grootste deel van de kernploeg voor de laatste keer voor de Olympische Spelen in actie te zien op Nederlands water. 
Vanaf 2013 wordt de Delta Lloyd Regatta onderdeel van een nieuwe evenementenserie: de European Sailing Cup, samen met de Garda Olympic Week in Italië, Sail for Gold in Groot Brittannië, de Kieler Woche in Duitsland en de Semaine Olympique Française in Frankrijk. De nieuwe serie moet een extra competitie-element gaan toevoegen aan het Europese zeilcircuit en staat open voor alle zeilers uit de wereld. Bovendien biedt het de organisatoren van de Delta LLoyd Regatta de mogelijkheid meer te experimenteren met korte wedstrijden en nieuwe baanvormen, met als doel het zeilen nog spectaculairder te maken en de aantrekkelijkheid voor het publiek verder te vergroten. 

 


Purple Croc zoekt nieuwe eigenaar

De Purple Croc; wie kent hem niet uit de tv-commercial van Ohra? De caravan die met zijn eigen caravanmover een gezin vanaf de Spaanse camping terug naar Nederland brengt. Na het volbrengen van zijn taak, gunt Ohra de caravan een nieuwe bestemming. Degene met het populairste idee voor deze nieuwe bestemming, mag de Purple Croc meenemen. Iedereen kan tot 25 juni via de Facebook-pagina van Ohra meedoen aan de actie en de caravan winnen voor eigen gebruik, een goed doel of vereniging. Ook via Twitter kunnen stemmen worden verzameld. Het idee met de meeste stemmen wint.

 


‘Baby, get higher’
 

Letterlijk en figuurlijk in de wolken. Dat was Roel van Velzen tijdens de presentatie van zijn nieuwe album The Rush of Life. Hij was zo blij met het resultaat van maanden studiowerk, dat hij het wel van de daken kon schreeuwen. En dus was het logisch dat Van Velzen het album wilde presenteren op het hoogste gebouw dat hij maar kon vinden: het kantoor van Nationale-Nederlanden in Rotterdam. Geen sinecure, want alle apparatuur moest door een luikje dat kleiner was dan een tafelblad. Van hoogtevrees had Van Velzen geen last en ook het publiek, voornamelijk prijswinnaars van spelletjes op Radio 538, stond er ontspannen bij. 

Reageer op dit artikel