nieuws

DNB: Spaar en los hypotheek snel af

Archief

De Nederlandsche Bank (DNB) raadt mensen aan om flink te gaan sparen of de hypotheek versneld af te lossen. DNB-directeur Joanne Kellermann waarschuwt vandaag in het AD: ‘Wees bewust dat het er de komende jaren niet gemakkelijker op wordt’.

DNB: Spaar en los hypotheek snel af

Kellerman wijst op donkere vooruitzichten: lagere pensioenen, dalende huizenprijzen en stijgende zorgkosten. DNB wil voorkomen dat veel Nederlanders in financiële problemen komen als ze met pensioen gaan. Daarom moeten mensen zich nu al verdiepen in hun financiële situatie en mogelijk maatregelen nemen.
(AD, pag. 1)
 
Lees ook:
 
DNB: Bereid je voor op financiële onzekerheid
(AD, pag. 5)
 
Overig verzekeringsnieuws vandaag in de media:
 
AFM: Dwangsom hypotheek-adviseur
(AD, pag. 19)
 
 
 
 

 

Reageer op dit artikel