nieuws

Dijkhof nieuwe voorzitter OvFD

Archief

Christian Dijkhof is benoemd tot nieuwe voorzitter van de Organisatie van Financiële Dienstverleners (OvFD). Dijkhof is daarmee de opvolger van Karel Pauw, die negen jaar voorzitter is geweest van de brancheorganisatie en een van haar voorlopers, de VvHN. 

Dijkhof nieuwe voorzitter OvFD

Dijkhof beschikt over een ruime ervaring in de financiële dienstverlening. In 1996 startte hij assurantiekantoor Dijkhof & Partners. Drie jaar later richtte hij franchiseformule HypotheekCompany op. Dijkhof stelt dat er 'ernorme uitdagingen' op de weg van de OvFD liggen. "Het is duidelijk dat er op dit moment – meer dan ooit – behoefte is aan een sterke lobby. Ik zal me met volledige overgave inzetten voor een branche waarin het goed is om te werken en die het respect van de consument verdient en krijgt."
Karel Pauw legde half mei zijn functie neer als directievoorzitter van Blauwtrust Groep. Onder deze holding vallen onder meer De Hypotheker, Quion en Hypotrust.

Reageer op dit artikel