nieuws

DAK stimuleert overgang naar directe beloning

Archief

Intermediairscollectief DAK gaat haar leden actief ondersteunen bij de overgang van provisie naar directe beloning. De coöperatie komt nog voor de zomer met een abonnementssysteem, een incassoservice en een uitgebreid pakket aan juridisch en fiscaal geborgde middelen die de overgang moeten vergemakkelijken.

DAK stimuleert overgang naar directe beloning

Het abonnement kan zowel voor complexe als niet complexe producten en bijhorende dienstverlening worden ingezet.  Ook is een abonnement mogelijk voor klanten waarvan de polis niet via de DAK Polisadministratie of het eigen volmachtbedrijf loopt. De dienstverlening zal vlak voor de zomervakantie ter beschikking staan van die kantoren die de overstap willen maken naar directe beloning. Het DAK-lid geeft de hoogte aan van het te incasseren abonnementsbedrag. Het abonnementssysteem houdt rekening met de verplichtingen ten aanzien van assurantiebelasting, btw en onbelaste dienstverlening. DAK verzorgt vervolgens het volledige incassoproces inclusief herinneringscyclus.

Reageer op dit artikel