nieuws

Conservatrix onverminderd sterk in koopsompolissen

Archief

Conservatrix heeft in het eerste kwartaal de premieomzet met bijna 40% vergroot tot _ 20,2 (14,6) mln. Vooral de koopsomproductie steeg enorm: +59% tot _ 13,5 (8,5) mln.

De omzet uit periodieke premies groeide met 11% tot _ 6,8 (6,1) mln. "Conservatrix dankt de gestage groei van het premie-inkomen in belangrijke mate aan het consequent vasthouden aan haar werkwijze", zo is de overtuiging van de Baarnse levensverzekeraar zelf. "Particulieren en ondernemers zijn het meest gebaat bij onafhankelijk advies en producten waarbij zekerheid centraal staat. Ook voor de komende jaren verwacht Conservatrix dat die behoefte blijft bestaan." Vorig jaar bleven de inkomsten in Baarn lang achter bij die van 2010, vooral doordat de vraag naar direct ingaande lijfrentes achterbleef. Het laatste kwartaal – traditioneel hét lijfrenteseizoen – bracht toen redding met een spectaculaire omzetstijging van 54%. De koopsomproductie schoot toen met 72% omhoog. Opmerkingen: Auteur:RL Datum:14 – 05 – 2012 Bestandsnaam:RL_Conserv2011.doc Rubriek:Financiële planning Trefwoord:leven, omzetcijfers

Reageer op dit artikel