nieuws

Tussenpersoon gaat met klanten abseilen

Archief

Rick Guitjens, een jonge assurantieondernemer, gaat donderdag met honderd ondernemers abseilen van het Klokgebouw in Eindhoven. De Brabander wil zo ondernemers (“mensen die over de rand durven te stappen”) koppelen aan zijn eigen bedrijf (“Met Guitjens Risicobeheer zijn zij gezekerd”). Enkele prominenten moeten het evenement nog meer aanzien geven.

Tussenpersoon gaat met klanten abseilen

De 28-jarige Guitjens begon januari dit jaar met zijn op risicobeheer en schadeverzekeringen gerichte assurantiebedrijf. Hij wil die start bekrachtigen met een positieve boodschap. "Het starten van een onderneming vergt het nemen van risico's, lef en doorzettingsvermogen, zeker in een crisistijd. Zonder de juiste zekerheidslijnen hebben uitglijders een fatale afloop voor ondernemer en onderneming", zo legt hij de link tussen abseilen en risicobeheer.
Het abseilen gebeurt met ondernemers van de WTC·E Zakensociëteit 'Young Professionals' en onder toeziend oog van mensen van de Koninklijke Landmacht. Voormalig PSV-voetballer Willy van de Kerkhof, bekend Eindhovens ondernemer Frans van den Nieuwenhuijzen en ijshockeycoach Tommy Hartogs en (wellicht) zelfs staatssecretaris Frans Weekers wonen het middagevenement bij.

Reageer op dit artikel