nieuws

Persoonlijk

Archief

ACE Europe wil de focus op (internationale) bedrijven in de Benelux vergroten. De schadeverzekeraar zegt daarvoor diverse personen op sleutelposities benoemd te hebben. Ferial Inja (v.l.n.r. op de foto) is benoemd tot property- en casualtyoperationsmanager Benelux. Zij werkt sinds 2004 bij ACE. Daniël Jacobs is benoemd tot business-developmentmanager Benelux voor middelgrote bedrijven. Jacobs, al tien jaar werkzaam bij ACE, blijft ook verantwoordelijk voor de technische verzekeringen in de Benelux. Leonie Ebbekink is aangetrokken als legal- en compliancemanager voor de Benelux. Hiervoor werkte zij bij Zurich Insurance en als advocaat bij Houthoff Buruma. Ten slotte is David Kraft benoemd tot multinational clientservice-executive Benelux. Kraft is afkomstig van Chartis. 

 

Gert Souvereyns (38) begint volgende maand bij Dutch Marine Insurance als underwriter Marine. Hij heeft ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven: zo is hij onder andere ruim vijf jaar werkzaam geweest als assistent-underwriter Marine bij Amlin en het afgelopen jaar als underwriter Hull bij HDI-Gerling.

 

 

Nieuwe directie bij Van Ameyde Benelux

Alof Wiechmann (60) stapt op 1 juli, na iets meer dan twee jaar, op als algemeen directeur van Van Ameyde Benelux. 

Hij wordt commissaris bij alle Nederlandse en Belgische werkmaatschappijen van de Van Ameyde Group die zich bezighouden met claimsmanagement. Wiechmann vervulde eerder directiefuncties bij onder meer Delta Lloyd, Interpolis, ABZ en Monuta. Hij geeft de operationele leiding van Van Ameyde Benelux over aan Arjan Smedeman (37) en Jeroen Bruinooge (40), die beiden al als directeur verantwoordelijk zijn voor een of meer van de Van Ameyde- werkmaatschappijen in de Benelux.

Reageer op dit artikel