nieuws

Lijfrentebanksparen bij Financiële Makelaar

Archief

Lijfrentebanksparen bij Financiële Makelaar

Serviceprovider De Financiële Makelaar biedt de eigen bankspaarrekening Mijn Beleggersgiro nu ook aan als lijfrenterekening in box 1. Er kan worden belegd in passieve of actieve fondsen of er kan worden gekozen voor ‘beschermd beleggen’ in de Continu Click-portefeuille via Today’s Tomorrow.

De lijfrenterekening kan worden aangevraagd via www.mijnlijfrenterekening.nl, waar kan worden ingelogd om de portefeuille te volgen. Volgens De Financiële Makelaar is het product een verbeterde variant van het product dat Brand New Day aanbiedt. "De enige kosten waarmee de klant te maken krijgt zijn 0,4% aankoopkosten (zonder minimum) over iedere (nieuwe) inleg, eventuele adviseurkosten en de jaarlijkse fondskosten. Hiermee is het product goedkoper dan die van prijsvechters, zoals bijvoorbeeld Brand New Day. Daar komt bij dat binnen dit product geen sprake is van dividendlekkage, wat jaarlijks leidt tot zo'n 0,5% extra rendement", claimt het bedrijf.

Reageer op dit artikel