nieuws

Kamphuis volgt Bullens op bij FOV

Archief

Toon Bullens heeft na ruim elf jaar de voorzittershamer neergelegd van de Federatie van Onderlinge Verzekeringsmaatschappijen (FOV). Tijdens de algemene ledenvergadering die vrijdag in Amerongen werd gehouden nam Bullens (links) afscheid en werd Rob Kamphuis tot zijn opvolger benoemd. Kamphuis was tot vijf jaar geleden jarenlang directievoorzitter van Unigarant.

Kamphuis volgt Bullens op bij FOV

Bij zijn afscheid is Bullens benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Deze koninklijke onderscheiding kwam hem niet alleen toe wegens het voorzitterschap van de FOV maar ook vanwege zijn verdiensten op het gebied van micro- en andersoortige verzekeringen in ontwikkelingslanden. Bullens ontving de onderscheiding uit handen van de burgemeester van zijn woonplaats Oisterwijk.

Reageer op dit artikel