nieuws

Inschrijving voor Generali AM Innovatieprijs 2012 geopend

Archief

De inschrijving voor een nieuwe ronde van de Generali AM Innovatieprijs is van start gegaan. De innovatieprijs biedt bedrijven een platform om innovatie in de intermediaire verzekeringsbranche te stimuleren. Intermediaire innovaties dingen mee naar de Innovatieprijs van € 7.500 of de Aanmoedigingsprijs van € 2.500.

Inschrijving voor Generali AM Innovatieprijs 2012 geopend

De winnaars van de Generali AM Innovatieprijs worden bekendgemaakt tijdens de Verzekeringsbranchedag op 27 november. Op de website www.generali-am-innovatieprijs.nl vindt het intermediair alle informatie en het aanmeldingsformulier. Aanmelden van de eigen innovatie of het aanbevelen van een collega intermediair kan tot 31 augustus. Ook dit jaar worden de inzendingen weer beoordeeld door een onafhankelijke en deskundige jury. Bestuurders van de standsorganisaties Adfiz en NVGA en aansprekende vertegenwoordigers van de wetenschap zullen zich buigen over de inzendingen. Door veranderende wetgeving is het niet langer verplicht om een AFM-inschrijving te hebben om deel te kunnen nemen aan deze prijs. Wel wordt erop toegezien of de deelnemer als (aspirant) adviseur kan worden aangemerkt. Toeleverende bedrijven, zoals ICT-leveranciers, blijven uitgesloten van deelname.
Al zes jaar organiseert Generali in samenwerking met Het Verzekeringblad, het huidige AMplus, de Generali VB Innovatieprijs. Met het samenvoegen van de redacties van AM en VB valt ook de Innovatieprijs onder het AM-label. De samenwerking wordt uitgebreid met een Innovatiedossier op AMweb.nl.

Reageer op dit artikel