nieuws

Het ExpertiseBureau breidt activiteiten uit

Archief

Het ExpertiseBureau in Houten is gestart met drie nieuwe activiteiten: mediation, arbeidsdeskundig advies en medisch advies. Volgens Het ExpertiseBureau, een initiatief van expertisebureau R.J. Andriessen en expertisebureau Groot, is het de bedoeling dat ‘professionals’ gebruik gaan maken van de multidisciplinaire hulpdiensten bij het afwikkelen van (complexe) letselschade.

Het ExpertiseBureau breidt activiteiten uit

De nieuwe activiteiten zijn ondergebracht in drie nieuwe bureau's. Het MediationBureau kan worden ingeschakeld voor alle vormen van neutrale, onafhankelijke geschiloplossing door middel van mediation. Het ArbeidsdeskundigBureau biedt advisering en begeleiding op het gebied van arbeid, zorg en reïntegratie voor zowel werknemers als zelfstandigen. Het MedischBureau
adviseert over aard en omvang van het ongevalletsel, de mate van invaliditeit, de omvang van resterende beperkingen en toekomstige risico's.
Het RekenBureau, ten slotte, maakt al langer deel uit van Het ExpertiseBureau en is gespecialiseerd in alle rekentechnische aspecten bij personenschade, zoals verlies van arbeidsvermogen, verlies van levensonderhoud en pensioenschade.

Reageer op dit artikel