nieuws

Asro en Bo-ass willen fuseren

Archief

Asro Adviesgroep en Bo-ass Financiële Diensten hebben een intentieverklaring ondertekend om samen verder te gaan als één bedrijf. Door de fusie ontstaat een organisatie met 26 medewerkers, die zullen worden verdeeld over de vestigingen in Hendrik-Ido-Ambacht respectievelijk Alblasserdam én één in Rotterdam-Kralingen. Vooralsnog blijven de bedrijfsnamen nog ongewijzigd.

Asro en Bo-ass willen fuseren

Beide kantoren adviseren en bemiddelen op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en overige financiële diensten. Asro Adviesgroep (Hendrik-Ido-Ambacht) is in 1971 opgericht en heeft haar relatiekring met name in het zakelijke segment in de Drechtsteden en Rijnmond. Asro is lid van de brancheorganisaties Adfiz en NVGA. Bo-ass (Alblasserdam) stamt uit 1988 en heeft vooral particuliere en kleinzakelijke relaties in de Alblasserwaard en de Drechtsteden.
Asro heeft ook al 41 jaar een volmachtbedrijf, waar Bo-ass als een van de subagenten fungeerde. "Wij creëren hiermee volumegroei en uitbreiding van onze teams", stelt Gert-Jan Hakkesteegt, algemeen directeur van Asro. "Voor Bo-ass betekent dit vooral een opwaardering van de vakkennis. De fusie zal er tevens voor zorgen dat wij een nog sterkere vuist kunnen maken naar verzekeraars en hypotheekbanken."
De komende maanden zullen de fusiepartners vooral gebruiken om de beide organisaties en automatisering in elkaar te schuiven. Bij Bo-ass werken tien mensen, bij Asro zestien; het aantal klanten ligt rond de 10.000.

Reageer op dit artikel