nieuws

Aan/uitknop bij reisverzekering FBTO

Archief

Klanten die een doorlopende reisverzekering sluiten bij FBTO kunnen voortaan zelf de verschillende dekkingen aan en uit zetten. Wat je nodig hebt, zet je aan, wat je niet nodig hebt, zet je uit. “Je hebt immers geen wintersportdekking nodig als je op een kameel door de woestijn trekt”, grapt de direct writer.

Aan/uitknop bij reisverzekering FBTO

"Met de modules aan- en uitzetten willen we het onze klanten makkelijk maken om zelf te kiezen wat ze wel en niet nodig hebben in hun eigen situatie. En wat je niet nodig hebt, daar betaal je ook niet voor", aldus Rogier de Weerd, manager Marktmanagement bij FBTO.
Eerder kwam de verzekeraar al met een modulaire zorgverzekering, gebaseerd op hetzelfde idee van aan- en uitzetten. Vandaag gaat ook de nieuwe merkcampagne van FBTO van start op radio, tv en online, onder het motto: "Jij kiest. FBTO".

Reageer op dit artikel