nieuws

Voogd & Voogd gaat btw verrekenen

Archief

Voogd & Voogd verzorgt binnenkort ook de verrekening van btw voor zijn aangesloten bemiddelaars. Eenzelfde dienstverlening bestond al voor de afdracht van de assurantiebelasting. Het volmachtbedrijf wil met deze extra dienstverlening ervoor zorgen dat het voor bemiddelaars eenvoudiger wordt om de overstap te maken naar een nieuw verdienmodel.

Voogd & Voogd gaat btw verrekenen

Voogd & Voogd brengt de btw bij verzekeringnemers in rekening over die diensten waarover deze belasting verschuldigd is. Met het maandelijkse overzicht kunnen de aangesloten bemiddelaars die werken met het Voogd & Voogd ServiceAbonnement de aangifte voor de Belastingdienst completeren. In tegenstelling tot de werkwijze die het volmachtbedrijf hanteert bij het in rekening brengen van assurantiebelasting, dient de bemiddelaar wel zelf de btw af te dragen aan de Belastingdienst.

Reageer op dit artikel