nieuws

Vijf jaar nieuwwaarde bij merkenpolis Hyundai

Archief

Bovemij Financiële Diensten, het volmachtbedrijf van Bovemij Verzekeringen, en Hyundai-importeur Greenib Car zijn op 2 april van start gegaan met de verkoop van de nieuwe Hyundai Autoverzekering via de aangesloten dealers.

 

De polis, die maar liefst vijf jaar nieuwwaardedekking biedt, is te sluiten in de drie bekende varianten (WA, beperkt casco en volledig casco) en uit te breiden met ongevallen inzittenden, schade inzittenden en verhaalsrechtsbijstand.

 

"Waar andere verzekeraars één tot drie jaar nieuwwaarde bieden met allerlei voorwaarden, bieden wij een transparante verzekering aan: de consument krijgt bij een totaal verlies schade of diefstal gedurende vijf jaar nieuwwaarde vergoed in plaats van de dagwaarde", zegt Theo Eitjes, directeur After Sales van Greenib Car. Daarnaast kan alle schade, ook ruitschade, worden gerepareerd bij de Hyundai-dealer, waarbij gebruik wordt gemaakt van originele Hyundai-onderdelen. Verder hoeft geen eigen risico te worden betaald, wordt twee jaar garantie gegeven op schadeherstel (plus behoud van fabrieksgarantie) en wordt vijf dagen gratis vervangend vervoer geregeld bij een schade.

 

Delta Lloyd

 

Delta Lloyd heeft met ingang van 1 april een nieuwe aanschafwaarderegeling ingevoerd voor tweedehands auto’s die ouder zijn dan een jaar en jonger dan vijf jaar. Klanten met een beperkt casco- of een volledig cascoverzekering krijgen bij totaalverlies binnen drie jaar na aanschaf van hun auto voortaan het volledige aankoopbedrag terug.

 

Voor de nieuwe aanschafwaarderegeling betalen klanten geen extra premie. De nieuwwaarderegeling van Delta Lloyd geldt voortaan voor auto’s die op het moment van aanschaf jonger zijn dan een jaar.

 

Reageer op dit artikel