nieuws

Verzekeraarklachten en Graafsma van start met ontwoekerwebsite Voormalig

Archief

tussenpersoon René Graafsma is in samenwerking met Verzekeraarklachten

nl een website gestart waarop consumenten zich kunnen melden om hun beleggingspolis volgens "de Graafsma-methode te ontwoekeren". Om die methode toe te kunnen passen, gaat de stichting Odin, waarvan Graafsma voorzitter is, adviseurs opleiden met twee dagdelen durende ‘Wonderpolis Workshops’. Na het tekenen van een gedragscode komt de adviseur in contact met consumenten die zich op de wonderpolis-site hebben gemeld. Volgens Graafsma kunnen de compensatieakkoorden van verzekeraars en de aanbeveling van Wabeke in de prullenbak, omdat rechterlijke uitspraken aantonen dat in veel gevallen recht bestaat op een veel hogere vergoeding. "Bovendien is er een nieuwe generatie producten in de markt gekomen, dat een nieuw kostenplafond vormt. Dat ligt eerder onder de 1% dan daarboven." Graafsma noemt zijn site "een prachtige kans om bij consumenten het vertrouwen te herwinnen en de nieuwe rol van het moderne intermediair te tonen". "De kennis die ik heb opgedaan in de afgelopen jaren is nu samengebracht in procedures, briefmodellen en een stappenplan en kan door intermediairs worden gebruikt om de consument optimaal te helpen." Inventarisatie De consument kan via Wonderpolis.nl een Odin-adviseur inschakelen die voor _ 50 (incl. btw) de schade en de mogelijkheden inventariseert. "Voor dit bescheiden bedrag weet u wél meteen wat uw globale besparing kan worden. Daarna wordt u door de adviseur een dienstverleningsvoorstel, de vastlegging van de afspraken over de noodzakelijke werkzaamheden en de beloning daarvoor, gedaan om uw woekerpolis in een Wonderpolis om te zetten."

Reageer op dit artikel