nieuws

Van Rijckevorsel weg bij Achmea

Archief

Thomas van Rijckevorsel (58) heeft besloten zijn positie als lid van de raad van bestuur van Achmea neer te leggen. Daarvan is hij sinds 2008 lid; hij is specifiek verantwoordelijk voor Interpolis, de grootzakelijke relaties en de bancaire activiteiten.

Van Rijckevorsel weg bij Achmea

Reden voor dit besluit is de wens van Van Rijckevorsel om na een lange carrière meer tijd te hebben voor privé en familie. Tot aan zijn benoeming bij Achmea was hij directeur bij Rabobank Nederland in verschillende posities. Wie Van Rijckevorsel gaat opvolgen in de raad van bestuur is nog niet bekend. Bestuursvoorzitter Willem van Duin respecteert het besluit van Van Rijckevorsel: "Wij zijn hem erkentelijk voor de bijdrage die hij heeft geleverd aan onze groep, in het bijzonder aan onze bancaire distributie. Onder meer door de ervaring die hij vanuit de Rabobank inbracht, werd de relatie tussen Interpolis en Rabobank verstevigd. Wij wensen hem alle goeds in de toekomst toe."

Reageer op dit artikel