nieuws

Opstalverzekering wordt flink duurder

Archief

Honderdduizenden Nederlanders krijgen de komende tijd te maken met een fors duurdere verzekering voor hun huis, zo bericht het AD vandaag. Door het slechte weer van de afgelopen jaren verhogen grote verzekeraars de premies voor opstalverzekeringen.

Opstalverzekering wordt flink duurder

Bij Centraal Beheer wordt de opstalpolis per 1 mei 15% duurder, vooral doordat er de laatste jaren veel meer waterschade is geweest. Ook Delta Lloyd (5%) en Nationale-Nederlanden (8%) gaan premieverhogingen doorvoeren, aldus het AD. De stijging komt bovenop premiewijzigingen in verband met gestegen bouwkosten. 
(www.ad.nl)
 
Overig verzekeringsnieuws vandaag in de media:
 

Het ministerie van Sociale Zaken is nog geen stap

verder gekomen met het vaststellen van nieuwe

rekenregels voor pensioenfondsen

(Het Financieele Dagblad, pag. 15)

Reageer op dit artikel