nieuws

NN gaat 70.000 tompoucen rondbrengen

Archief

Honderden medewerkers van Nationale-Nederlanden gaan op zaterdag 28 april bij diverse bejaarden-, verzorgings- en verpleeghuizen in Nederland in totaal 70.000 oranje tompoucen uitdelen. Daarmee willen zij de bewoners een heel fijne Koninginnedag toewensen.

NN gaat 70.000 tompoucen rondbrengen

In het hele land gaan medewerkers van NN zaterdag op pad om bewoners van verzorgingshuizen in hun eigen woonplaats of regio blij te maken met een heerlijke oranje tompouce. Zo worden er gebakjes gebracht bij instellingen in onder andere Den Haag, Delft, Zoetermeer, Zandvoort, Zaandam, Rotterdam, Vlaardingen, Dordrecht, Spijkenisse, Amsterdam, Utrecht, Maarssen en tientallen andere plaatsen.
"De NN-collega's zetten zich graag in voor onze samenleving. Net als Nationale-Nederlanden is ook een tompouce iets typisch Nederlands", zo verklaart de verzekeraar de opzet van de actie.

Reageer op dit artikel