nieuws

Nieuwe app voor de letselschadepraktijk

Archief

Om snel een contantewaardeberekening te kunnen maken, zonder rekenmachine of tabellen, heeft Van Dort Letselschade De Contantmaker ontwikkeld, een app die geschikt is voor iPad, iPhone en Androïd-toestellen.

Nieuwe app voor de letselschadepraktijk

Wanneer de noodzakelijke variabelen zijn ingevoerd zoals schadebedrag, looptijd en rekenrente, is de contante waarde volgens Van Dort direct zichtbaar op de telefoon of Ipad. "Een berekening maken met de Contantmaker vergt slechts seconden", aldus Van Dort. "Net als het berekenen op basis van een andere rekenrente of looptijd. Ook een uitgestelde looptijd kan simpel worden ingegeven, het resultaat is meteen zichtbaar." De ingevoerde gegevens en het resultaat kunnen per mail met één druk op de knop worden doorgestuurd, zodat ze aan een dossier kunnen worden toegevoegd of geprint. De in de app verwerkte sterftetafels zijn de meest recente en worden geactualiseerd wanneer nieuwe tafels beschikbaar zijn.
Met de app kan tevens worden berekend hoeveel kapitaal nodig is om, rekening houdende met jaarlijkse uitgaven en looptijd tot aan verwacht overlijden, te kunnen stoppen met werken. Een demofilmpje is beschikbaar op Youtube en op www.vandortletselschade.nl

Reageer op dit artikel