nieuws

Last Minute Annuleringsverzekering bij Europ Assistance

Archief

Europ Assistance heeft het assortiment reisverzekeringen uitgebreid met de Last Minute Annuleringsverzekering, die dekking biedt tegen normaliter sterk oplopende kosten bij annulering kort voor vertrek. “Hiermee kunnen we laatboekers, die anders omwille van de prijs geen annuleringsverzekering zouden afsluiten, toch goed verzekerd op reis laten gaan,” aldus salesmanager Travel Jan Willem Stet van Europ Assistance.

Last Minute Annuleringsverzekering bij Europ Assistance

De Last Minute Annuleringsverzekering is ontwikkeld voor vakantiereizen die binnen vier weken voor aanvang van de reis worden geboekt. Europ Assistance biedt twee varianten: een basisdekking voor kosten van annuleren voor vertrek en een uitgebreidere dekking voor annuleringskosten voor én tijdens een reis. Voor beide varianten geldt een vast premiebedrag.
Consumenten blijken steeds langer te wachten met het uitzoeken en vastleggen van hun reisbestemming. "Terwijl aanstaande reizigers profiteren van een aantrekkelijke last minute korting, worden de annuleringsrisico's vaak onderschat", zegt Stet. "Wanneer zij de reis dan onverwacht toch moeten annuleren, zien ze hun vakantiebudget nagenoeg in rook opgaan." Speciaal voor deze klanten
is de Last Minute Annuleringsverzekering ontwikkeld. 

Reageer op dit artikel