nieuws

Karel Pauw verlaat Blauwtrust

Archief

Karel Pauw legt per 16 mei zijn functie als directievoorzitter van Blauwtrust Groep neer. Dat is hij “in goed onderling overleg” overeengekomen met de raad van commissarissen. Pauw blijft wel “voor enige tijd” als adviseur beschikbaar voor de directie en de raad van commissarissen van Blauwtrust, waaronder De Blauwtrust Groep, de holding waaronder adviesketen De Hypotheker, beheerder Quion en fundingbedrijf Hypotrust vallen.

Karel Pauw verlaat Blauwtrust

Karel Pauw was acht jaar directievoorzitter van De Hypothekers Associatie en sinds januari 2011 de ceo van de gehele Blauwtrust Groep. Hij is tevens voorzitter van de brancheorganisatie OVFD (Organisatie van Financiële Dienstverleners). "Onder zijn leiding is de opbouw van de holding en de herinrichting van de groep succesvol verlopen", zo luidt een verklaring van Blauwtrust. "Pauw heeft na overleg met de raad van commissarissen te kennen gegeven voor zichzelf geen verdere rol te zien in volgende fasen van het veranderingsproces."

Reageer op dit artikel