nieuws

ING-portal biedt praktijkondersteuning

Archief

ING heeft het ondersteuningsprogramma Excellent uitgebreid met een portaal waar het intermediair met korting producten en diensten kan afnemen die helpen bij de dagelijkse adviespraktijk.

ING-portal biedt praktijkondersteuning

Onder de Excellent-vlag werden al opleidingen geboden; op de nieuwe ING Excellent Support-portal kan onder meer een extern bedrijf in de arm worden genomen om socialmediabeleid uit te voeren en nieuwsbrieven te versturen. Verder kunnen Wft-audits worden 'besteld'. Vanaf mei kan ook een pakket met personeelsgerelateerde zaken als contracten, studieovereenkomsten en beloningsafspraken, ondersteuning bij incasso en rekenmodules voor het bepalen van de kostprijs van het advies worden afgenomen.

Reageer op dit artikel