nieuws

Henri Drost gaat AM verlaten

Archief

Henri Drost verlaat over ruim een maand de redactie van AM, het vakblad voor de financiële dienstverlening, waarvan hij sinds 2006 hoofdredacteur is. Drost (41) maakt per 1 juni de overstap naar het in dezelfde bedrijfstak actieve adviesbureau Oostdam & Partners.

Henri Drost gaat AM verlaten

Henri Drost heeft zestien jaar lang onderdeel uitgemaakt van de redactie van AssurantieMagazine, eerst in dienst van uitgeverij Samsom, later in dienst van Kluwer. Sinds 2006 is hij hoofdredacteur van het marktleidende nieuwsblad in de financiële dienstverlening, dat bijna 30.000 abonnees telt en elke dag tienduizend bezoekers naar z’n website trekt. Naast de dagelijkse nieuwsbrieven omvat het label AM sinds 1 januari ook het maandelijkse opinieblad AMplus, het voormalige Verzekeringsblad. Samen met Michiel Huisman vormde Henri Drost sinds 1 januari de hoofdredactie van het label AM. Vanaf 16 mei neemt Michiel Huisman de taken van Henri Drost waar. De procedure voor de opvolging van de functie van hoofdredacteur van AM is reeds gestart.

Drost gaat zich bij Oostdam & Partners bezighouden met adviezen en de coördinatie en praktische uitvoering daarvan op het gebied van communicatie, marketing, strategie en compliance. Het in Nijmegen gevestigde bureau verleent met zeven medewerkers diensten aan onder meer verzekeraars, banken, branchekoepels, serviceproviders en het intermediair.

De redactie van AM bedankt Henri voor zijn jarenlange inzet voor AM en wenst hem veel succes in zijn verdere carrière.

Reageer op dit artikel