nieuws

Goudse introduceert pakket schadepolissen voor expats

Archief

De Goudse komt met een nieuw pakket schadeverzekeringen, bestemd voor buitenlanders die tijdelijk in Nederland wonen en werken: The Expat Policy for Foreign Professionals in The Netherlands.

 

De verzekering is een logische aanvulling op het bestaande expat-product dat De Goudse reeds voert voor Nederlanders die in het buitenland werken. Volgens De Goudse wonen en werken er zo’n 300.000 buitenlanders in Nederland die vallen onder de definitie ‘expat’, wat betekent dat ze minimaal zes maanden en maximaal tot 65-jarige leeftijd, al dan niet met hun gezin, in ons land verblijven. Het verzekeringspakket voor deze groep is samen te stellen uit zes schadeverzekeringen: aansprakelijkheid, inboedel, doorlopende reis en annulering, ongevallen, rechtsbijstand en het Gouda Service Package, waarmee de verzekerde bij een persoonlijke calamiteit in zijn familie van de eerste of tweede graad kan terugreizen naar zijn land. Andersom kunnen deze familieleden overkomen naar Nederland bij ernstige ziekte of een ongeval van de expat of zijn gezin. Bij overlijden van de expat in Nederland is het vervoer van het stoffelijk overschot gedekt tot _ 10.000. Alle communicatie is beschikbaar in het Engels.

 

Reageer op dit artikel