nieuws

For All Finance verhuist naar Amsterdam

Archief

For All Finance verlaat deze zomer Maarssen en krijgt een eigen plek in het hoofdkantoor van moederbedrijf Brunel in Amsterdam. In de directie vindt eveneens een wijziging plaats. Richard Dijkman (48) wordt per 1 mei commercieel directeur. In die directie wordt hij vergezeld door Harry Wichers en Ruud Dekker. Op dezelfde datum nemen Jan Willem Steunenberg en medeoprichter Patrick van Hees afscheid van For All Finance.

For All Finance verhuist naar Amsterdam

Dijkman is op dit moment als businessmanager werkzaam bij For All Finance. Daarvoor werkte hij in diverse leidinggevende functies binnen de financiële dienstverlening.
Jan Willem Steunenberg verlaat For All Finance op een logisch moment: "De organisatie staat en de positie van For All Finance binnen Brunel is helder. Inmiddels zijn we ook bijna drie jaar na de overname door Brunel, dus naar mijn idee een goed moment om het stokje over te dragen." Wat hij hierna gaat doen is nog onduidelijk: "Weer iets ondernemend, samen met Patrick; in ieder geval niets wat lijkt op For All Finance." Dat is gespecialiseerd in het invullen van tijdelijke functies op marketing & communicatiegebied binnen de financiële dienstverlening.

Reageer op dit artikel