nieuws

Drie experts ruilen Cunningham Lindsey in voor concurrent

Archief

Drie experts van de productgroep Personen van Cunningham Lindsey Nederland stappen over naar de concurrent. Zij hebben per direct hun taken moeten neerleggen.

Drie experts ruilen Cunningham Lindsey in voor concurrent

Het gaat om Bert Groote, Wim Toren en John Vijfhuizen, zo meldt Cunningham Lindsey in een persbericht. Martin de Haan, directeur productgroep Personen, wil niet vertellen waar het drietal, dat al lange tijd bij het bedrijf werkzaam was, naar toe gaat. Hij vertelt dat een persbericht is uitgestuurd omdat "de aanval de beste verdediging is".

Het persbericht meldt voorts dat de kwaliteit van de productgroep Personen gewaarborgd is door de overige 20 personenschade-experts en dat het "buiten dit vervelende bericht heel goed gaat met Cunningham Lindsey".

Reageer op dit artikel