nieuws

CED neemt Spaans bureau over

Archief

CED heeft Tebex Daño Corporal overgenomen, het grootste Spaanse expertisebureau op het gebied van letselschade.

 

Volgens bestuursvoorzitter Stef Witteveen heeft CED met deze overname het marktaandeel in Spanje aanzienlijk vergroot: "Met de eerdere overnames van CSP en GTP, bureaus op het gebied van automotive en brandvariaclaims, is CED na de overname van Tebex Daño Corporal nu ook marktleider geworden op het gebied van letstelschade-expertise."

 

Europa

 

Tebex Daño Corporal is opgericht in 1985 en behandelt jaarlijks ruim 30.000 medische dossiers. Directeur José Cobos blijft verantwoordelijk voor Tebex Daño Corporal, treedt toe tot het management team van CED in Spanje en rapporteert aan Rafael Orfila, directeur CED Spanje.

 

CED heeft de afgelopen jaren in Spanje gewerkt aan de ontwikkeling van een fullservice concept, waarin alle kernactiviteiten van CED worden vertegenwoordigd en heeft daarmee de omzet zien groeien van _ 2,5 mln naar _ 17 mln. Internationale groei is, naast innoveren en professionaliseren, één van de strategische speerpunten van CED. "Met de overname van Tebex Daño Corporal komt onze ambitie om over vijf jaar een toonaangevende claimbehandelaar te zijn in Europa steeds dichterbij", aldus Witteveen.

 

Reageer op dit artikel