nieuws

Arag-commercial met bekende scheidsrechters

Archief

Vrijdag is de nieuwe televisiecommercial van rechtsbijstandverzekeraar Arag in première gegaan. In de 25 seconden durende spot is een speciale rol weggelegd voor de zeven internationaal fluitende KNVB-scheidsrechters, die in actie komen bij juridische kwesties in het dagelijks leven.

Arag-commercial met bekende scheidsrechters

Met de commercial wil Arag de overeenkomsten tonen tussen de rol van de scheidsrechter op het voetbalveld en die van de jurist in het maatschappelijke speelveld. "Voor ons staan de KNVB-scheidsrechters symbool voor juristen van Arag", vertelt marketingmanager Sonja Stalfoort. "Of het nou gaat om ontslagzaken, het opstellen van een contract of incassoproblemen, het draait altijd om juridisch fairplay. Dat is waar wij als één team achter staan en ons hard voor maken." De première vond niet voor niets plaats op 13 april. "Arag bestaat vandaag precies vijftig jaar in Nederland. Dubbel reden voor een feestje dus", aldus Stalfoort vrijdag. Daarnaast introduceert Arag dezer dagen een aantal nieuwe producten en online diensten, variërend van een mobiele website en een arbeidsdesk tot online tools als een premie-indicator en de incassocalculator.

Reageer op dit artikel