nieuws

Aov-vergelijker voor ondernemers

Archief

AOV-vergelijken.nl is de nieuwe vergelijkingssite van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor ondernemers. Met deze website willen de initiatiefnemers – online verzekeraar GoedGenoeg (Achmea) en het Platform Zelfstandige Ondernemers (PZO) – het aantal onverzekerde ZZP’ers omlaag brengen.

Aov-vergelijker voor ondernemers

Op www.AOV-vergelijken.nl kan de ondernemer zonder kosten in zes stappen uitzoeken welke oplossing het beste past bij zijn/haar wensen. Na deze zes stappen krijgt de ondernemer een resultaat waarin naast het aanbod van twaalf aov-verzekeraars, ook alternatieven zoals een risicoverzekering en het broodfonds zijn meegenomen.
AOV-vergelijken.nl zegt in een reactie niet te verdienen aan verkochte polissen of het doorsturen van bezoekers. Ook is er geen sprake van vaste adviesvergoedingen. “Ondernemers kunnen volledig gratis gebruik maken van de site, zodat zij zelf kunnen bepalen of en waar zij een verzekering sluiten.”

Reageer op dit artikel