nieuws

‘Aftrek hypotheekrente sneuvelt deels’

Archief

Het Parool meldde zaterdag dat de onderhandelaars van VVD, CDA en PVV in de toekomst aflossingsvrije en spaarhypotheken willen ontmoedigen door de renteaftrek te beperken. Huizenbezitters zouden daardoor niet meer over de hele looptijd van hun hypotheek de maximale renteaftrek kunnen genieten. Dat melden bronnen rond de onderhandelingen.

‘Aftrek hypotheekrente sneuvelt deels’

Zeker voor de VVD en de PVV zou dat een pijnlijke aderlating zijn, aangezien beide partijen bij het begin van de onderhandelingen in het Catshuis nog hadden aangegegeven dat hierover met hen niet te onderhandelen viel. Volgens Geert Wilders zouden er 'dan maar verkiezingen' moeten komen. Partijen benadrukken nu dat de hypotheekrenteaftrek in stand blijft en dat alleen de voorwaarden veranderen. Alles is nog wel onder voorbehoud en wordt pas definitief als er op alle terreinen overeenstemming is.
(Parool, pag. 2 en 3)
 
Gedupeerden Easy Life naar rechter
(De Telegraaf, pag. 15)
 
Zaterdag in de media:
 
Niet verzekerd, toch geld terug
(Volkskrant, pag. 29)
 
Verzekeraar moet betalen bij ongeluk personeel
(De Telegraaf, pag. 27)
 
Zorgverzekeraar moet regie pakken
(De Telegraaf, pag. 27)

Reageer op dit artikel