nieuws

Voogd & Voogd faciliteert kantoren met serviceabonnement

Archief

Voogd & Voogd gaat de circa 2.300 aangesloten bemiddelaars helpen bij een mogelijke overstap van het provisiesysteem naar serviceabonnementen. “Een innovatieve tool voor het overstappen naar een (gedeeltelijk) provisievrij verdienmodel, ook voor niet-complexe producten”, zo prijst het volmachtbedrijf het instrument aan.

Voogd & Voogd faciliteert kantoren met serviceabonnement

Kantoren kunnen vanaf 15 maart met het 'ServiceAbonnement' gaan werken. Voogd & Voogd zorgt voor de administratie ervan, die voor de bemiddelaar altijd inzichtelijk is. Verder kan Voogd & Voogd concept documenten bieden, de communicatie over het abonnement uit naam van de bemiddelaar verzorgen en de abonnementsgelden incasseren. Ook het fiscale traject (assurantiebelasting en aangifte en afdracht aan de belastingdienst) wordt voor de bemiddelaar verzorgd.
Samen met Bureau D&O worden deze en volgende maand 'businessdagen' georganiseerd op vijf locaties in het land, waarbij het Voogd & Voogd ServiceAbonnement uitgebreid zal worden gedemonstreerd. Volgens het volmachtbedrijf zijn hiervoor al 550 aanmeldingen binnen en wordt daarom een extra 'businessdag' georganiseerd; aanmelden kan via een banner op www.voogd.com.

Reageer op dit artikel