nieuws

Vier genomineerden Gouden Pump

Archief

FNV Bondgenoten, PGGM, Pensioenfonds Zorg & Welzijn en TKP Investments zijn genomineerd  voor de VIIP Gouden Pump Award 2012. De Award is bestemd voor een organisatie die aantoonbaar werk maakt van de benoeming van vrouwen in besturen, op toezichthoudende en managementposities in de wereld van institutionele pensioenen.

Vier genomineerden Gouden Pump

Het is de eerste keer dat de VIIP (vrouwen in institutioneel pensioen) de Gouden Pump Award uitreikt. Er waren 7 inzendingen. De Award sluit aan bij het streven van de VIIP naar een grotere zichtbaarheid van vrouwen in de pensioensector.
De genomineerden presenteren zich eind maart aan de jury bestaande uit Sybilla Dekker, voorzitter Stichting Talent naar de Top, Sandra Smits, voorzitter VIIP, Toine van der Stee, algemeen directeur Blue Sky Group en Onno Verstegen, lid Raad van Bestuur Delta Lloyd. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het jaarcongres van de VIIP op 17 april.

Reageer op dit artikel