nieuws

Ook Paymans houdt het voor gezien bij HDI-Gerling

Archief

Onno Paymans zal zijn functie als bestuurslid bij HDI-Gerling per 1 april ‘om persoonlijke redenen’ neerleggen.

 

Het vertrek van Paymans geschiedt op eigen verzoek en ‘in goed onderling overleg’, aldus de gezamenlijke raad van bestuur. Hij heeft echter nog geen nieuwe werkgever.

 

De portefeuilles die Paymans in beheer heeft, worden verdeeld onder de nog zittende leden van de raad van bestuur van HDI-Gerling. De portefeuilles Bestuurdersaansprakelijkheids-, Beroepsaansprakelijkheids- en Crisis Managementverzekeringen worden overgenomen door Luke Niemans en de portefeuille Transportverzekeringen door Robbert Duvalois.

 

Paymans is het laatste lid van de raad van bestuur van de ‘Nassau-bloedgroep’ die opstapt bij HDI-Gerling. Eerder vertrokken Elbert-Jan Offereins (naar Markel), Ewoud Bom (naar Eureko) en Dick de Boer, die in november met pensioen ging.

 

Reageer op dit artikel