nieuws

NN op zoek naar verzekeraar van de toekomst

Archief

Nationale-Nederlanden is samen met de Erasmus Universiteit een project gestart waarbij onderzoek wordt verricht naar ‘de verzekeraar van de toekomst’. De aftrap van het onderzoek is gegeven met een workshop waaraan directieleden van NN en hoogleraren van de universiteitsonderdelen Rotterdam School of Management en Erasmus School of Economics deelnamen.

NN op zoek naar verzekeraar van de toekomst

Onderwerpen die in de samenwerking aan de orde komen, zijn klantgericht organiseren, digitale platformen, e-marketing, pensioenen, cultuur en verandermanagement. "Uiteindelijk is de ambitie om inzicht te verkrijgen in de verzekeraar van de toekomst en daarover te publiceren." Recente ontwikkelingen in de verzekeringsmarkt bieden mogelijkheden voor academisch onderzoek en innovatie, vinden de samenwerkingspartners. "Deze samenwerking zal ons, via een frisse blik van buiten, helpen ook in de toekomst op de wensen van onze klanten in te spelen. De interactie met de studenten kan bijdragen tot het ontwikkelen en testen van academisch onderbouwde nieuwe ideeën", zegt NN-topman Tom Kliphuis. 

Reageer op dit artikel