nieuws

Na Baake vertrekt ook Helthuis bij Monuta

Archief

Na Baake vertrekt ook Helthuis bij Monuta

Jeanine Helthuis stopt als directievoorzitter bij Monuta. Dat is volgens een persbericht ‘in goed overleg besloten’. Commercieel directeur Jan Willem Baake verliet het bedrijf eind vorig jaar. Ook die vacature moet nog worden ingevuld.

Sinds 2009 gaf Helthuis leiding aan het veranderingsproces bij Monuta. "Nu een aantal stappen is gerealiseerd, heeft zij in goed overleg besloten als directievoorzitter afscheid te nemen", aldus een persmededeling. Helthuis zal nog enige tijd als adviseur voor Monuta beschikbaar blijven. Zij draagt haar taken over aan financieel directeur René Collé en gedelegeerd commissaris Gert-Hein de Heer, die voorbereidingen treffen voor een nieuw directieteam.

Reageer op dit artikel