nieuws

MoneyView breidt pensioenmodule uit met PPI’s

Archief

MoneyView heeft haar productvergelijkingsdatabases uitgebreid met premiepensioeninstellingen (PPI’s). De gegevens van Brand New Day en de Goudse zijn al opgenomen, BeFrank en Aegon volgen spoedig.

MoneyView breidt pensioenmodule uit met PPI’s

MoneyView biedt in haar vergelijkingsdatabases MoneyView ProductManager (voor banken en verzekeraars) en MoneyView Advisa Online (voor adviseurs) al langere tijd de mogelijkheid om de voorwaarden en kenmerken van pensioenproducten te vergelijken. Tot nu toe betrof het hier de beschikbare premie varianten op basis van beleggingen. Nu zijn deze bestaande vergelijkingen uitgebreid met de nieuwe premiepensioeninstellingen. Bestaande gebruikers krijgen hier automatisch en zonder verdere kosten toegang toe. 
Ook is er een nieuwe submodule beschikbaar: de module Pensioen Uitkeringsovereenkomsten waarin de pensioenregelingen zijn opgenomen die een gegarandeerde uitkering kennen. Hiervoor is een aanvullende licentie nodig.

Reageer op dit artikel