nieuws

Kamer: banken en verzekeraars moeten advies direct afrekenen

Archief

Kamer: banken en verzekeraars moeten advies direct afrekenen

Een Kamermeerderheid van CDA, VVD en PVV wil dat de banken en verzekeraars volgend jaar hun advieskosten apart en rechtstreeks bij klanten in rekening brengen. Hiermee gaan zij in tegen de plannen van minister De Jager van Financiën voor het provisieverbod.

De Jager verdedigt morgen zijn plannen in de Tweede Kamer. Die voorzien er nu in dat aanbieders (banken en verzekeraars) alleen vooraf inzicht hoeven te geven in hun advieskosten bij de verkoop van complexe financiële producten, zoals hypotheken, levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidspolissen.
(Financieele Dagblad, pag. 15)

Overig verzekeringsnieuws vandaag in de media:

Standaard hypotheekpakketten
(De Telegraaf, pag. 24)

Reageer op dit artikel