nieuws

Geen prijs, toch taart bij FBTO

Archief

Consumenten die vandaag een verzekering sluiten via de website van FBTO, krijgen een taart cadeau. FBTO heeft gisteravond de Thuiswinkel Award 2012  in financiële dienstverlening net niet gewonnen, maar “toch willen wij iedereen ontzettend bedanken voor het stemmen. Deze nominatie is voor ons een motivatie om het nóg beter te doen”, zo verklaart de direct wrtiter de taartenactie.

Geen prijs, toch taart bij FBTO

De Publieksprijs XL in de categorie financiële dienstverlening ging uiteindelijk naar PayPal.nl. In totaal zijn 24 Nederlandse webwinkels onderscheiden als beste in hun categorie. De winnaars zijn gehuldigd tijdens een gala-avond met ruim 650 aanwezigen in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee.
In februari en begin maart hield Q&A Research & Consultancy het vooronderzoek voor de Thuiswinkel Awards, waarbij consumenten de mogelijkheid hadden alle deelnemende webwinkels te beoordelen. In maart brachten consumenten hun stem uit op hun favoriete webwinkel. De winnaars zijn tot stand gekomen op basis van de kwalitatieve beoordeling in combinatie met het aantal stemmen van de consumenten.

Reageer op dit artikel