nieuws

Dekra neemt Nederlandse tak Global Re over

Archief

Dekra is op overnamepad. Nadat vorige week bekend werd dat het bedrijf de werkzaamheden van het failliete Touw overneemt, volgt vandaag het bericht dat Dekra ook de werknemers en de klantenportefeuille van de Nederlandse tak van Global Re overneemt. De schadebehandelaars van Global Re worden ondergebracht bij Dekra Claims Services in Rijswijk (ZH).

Dekra neemt Nederlandse tak Global Re over

De overgenomen portefeuille bestaat onder meer uit run-off zaken voor een Amerikaanse verzekeraar, internationale schadebehandeling op automotive gebied en schadebehandeling voor een aantal verzekeraars in de Benelux.
Dekra heeft Global Re-oprichter Carlo Funke (48) benoemd tot operational countrymanager van Dekra Claims and Expert Services International. Hij is verantwoordelijk voor de verdere groei van deze claimstak van Dekra in Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Marokko, Portugal, Italië en Groot-Brittannië.

Reageer op dit artikel