nieuws

Brik start nieuw adviesloket voor DGA’s

Archief

Zakenvrouw Iris Brik (directeur financieel planningsbureau Fine Tuning Personal Finance) heeft met drie andere zakelijke dienstverleners de website www.dga-desk.com gelanceerd, een loket voor DGA’s en een centraal aanspreekpunt voor vragen en onafhankelijk advies.

Brik start nieuw adviesloket voor DGA’s

Om snel inzicht te krijgen in de privé- en bedrijfssituatie van de ondernemer kan de DGA vrijblijvend de 'DGA scan' invullen die bestaat uit vier keer tien vragen in de categorieën financieel/fiscaal/personeel, functioneren organisatie, financiële planning privé en juridisch.
De experts achter de DGA Desk menen aan de hand van de gegeven antwoorden vrijwel direct de vinger op de gevoelige plek te kunnen leggen. Op basis van deze informatie neemt één van de partners contact op met de ondernemer om te bezien of die behoefte heeft aan nader advies. 
De initiatiefnemers zijn, naast Iris Brik: Marjolein van den Boogerd (advocaat Kneppelhout & Korthals), Arnoud Brouwer (accountant Facet Accountants en Adviseurs) en Frans van Rooij (adviseur Performance Consulting).

Reageer op dit artikel