nieuws

Achmea-personeel moet inleveren

Archief

Het verlies dat verzekeraar Achmea over 2011 heeft geleden leidt ertoe dat naast de top ook het variabele loon van het cao-personeel zwaar wordt geraakt. Dat meldt het Financieele Dagblad op de voorpagina.

Achmea-personeel moet inleveren

De top van het concern krijgt helemaal geen variabele beloning. Het cao-personeel krijgt een flink deel niet uitgekeerd. Daarnaast is er over 2011 voor het gehele personeel geen winstuitkering. Het is voor zover bekend de eerste keer dat de medewerkers van een grote financiële onderneming die onder een cao vallen, worden getroffen in hun variabele beloning door tegenvallende resultaten van het bedrijf.
(FD, 19 maart, pag. 1)
 
Overig verzekeringsnieuws vandaag in de media:
 
'Nog 10 jaar processen Fortis'
(FD, pag. 9)
 
 
Zaterdag in de media:
 
'Shoppen'bij hypotheek wordt minder gemakkelijk
(FD, pag. 39)
 
Geen contract verzekeraars voor te dure ziekenhuizen
(Volkskrant, pag. 2)
 
'Nu tornen aan aftrek is gevaarlijk'
(Volkskrant, pag. 25)

Reageer op dit artikel