nieuws

Aanbod facturatiediensten groeit

Archief

Aanbod facturatiediensten groeit

Met het nakende provisieverbod (bij complexe producten) dienen steeds meer partijen zich bij het intermediair aan voor de uitbesteding van facturatiediensten. De jongste aanbieder is E-Factuur Intermediair (EFI): een online facturatiepakket voor het incasseren van serviceabonnementen, adviesnota’s, offertes en diensten.

Al die zaken kunnen in de eigen huisstijl van het advieskantoor worden gefactureerd, mét of zonder BTW of assurantiebelasting. EFI verstuurt ook betalingsherinneringen en desgewenst dienstverleningsdocumenten. Klanten kunnen met de bijgeleverde digitale nota direct betalen via iDEAL of betalen door middel van automatische incasso. Het pakket biedt verder een urenregistratie en opslag van documenten.
Tegenover de licentiekosten voor het gebruik van het EFI-pakket (€ 69 per maand) moeten kostenbesparingen staan in papier- en portokosten en ict-kosten. Via de website efactuurintermediair.nl is voor 30 dagen een proeflicentie aan te vragen.

Reageer op dit artikel