nieuws

Tilburgers krijgen Eerste Hulp Bij Ouderdom

Archief

Op 31 maart organiseert de Universiteit van Tilburg de derde editie van de jaarlijkse Pensioen EHBO (Eerste Hulp Bij Ouderdom). Studenten en pensioenprofessionals geven op deze dag de Tilburgse burger overzicht, inzicht en richting wat betreft het pensioen.

Tilburgers krijgen Eerste Hulp Bij Ouderdom

De Pensioen EHBO is een initiatief van het CompetenceCentre for Pension research van de Tilburgse universiteit. Het idee is dat studenten het gesprek aangaan met consumenten over hun persoonlijke pensioensituatie. Daarbij worden zij ondersteund door pensioenprofessionals. Dit jaar zijn deze vakmensen ook afkomstig van de Nederlandse Orde van PensioenDeskundigen. 
Er is ruimte voor zo’n 100 consulten. De studenten kunnen hun opgedane kennis direct in praktijk brengen. De pensioenprofessionals borgen de kwaliteit en worden zelf gescherpt met wat er op dit moment bij burgers leeft op pensioengebied.Tijdens het gesprek ontvangen consumenten "nadrukkelijk geen productadvies", aldus de UvT.

Reageer op dit artikel