nieuws

Ook SNS Reaal haakt in op elfstedengekte

Archief

Ook SNS Reaal haakt in op elfstedengekte

Behalve de Europeesche en Unigarant bieden ook SNS Bank en Reaal klanten met een reis- en annuleringsverzekering een dekking voor het annuleren van hun vakantie als zij gaan deelnemen aan de Elfstedentocht.

De dekking geldt alleen voor verzekerden die een startbewijs hebben; een kopie daarvan moet worden opgestuurd. De kosten van annulering worden ook vergoed als de klant al op vakantie is. Volmachtbedrijf IAK (via Unirobe Meeùs onderdeel van Aegon) biedt eenzelfde annuleringsdekking.
Schaatsers met een geldig startbewijs kunnen overigens bij KLM hun vlucht gratis omboeken, mocht de Elfstedentocht op dezelfde dag worden verreden. Gratis omboeken kan ook als de vlucht een dag ervoor of erna staat gepland.

Reageer op dit artikel