nieuws

Menzis en Natuurmonumenten verlengen collectiviteit

Archief

Zorgverzekeraar Menzis en Natuurmonumenten verlengen hun samenwerking tot eind 2014. Naast een financieel voordeel voor het goede doel en haar leden staat de samenwerking ook voor het promoten van een gezonde leefstijl en extra vergoedingen voor actieve mensen.

Menzis en Natuurmonumenten verlengen collectiviteit

De samenwerking met Menzis levert Natuurmonumenten sinds de start in 2009 een jaarlijkse bijdrage van €75.000 op (tot 2014 is dat €50.000), plus eenmalig € 25 per nieuw afgesloten ledenzorgpolis Natuur Actief. Van de circa 750.000 leden maken er 9.000 gebruik van de collectiviteitskorting op deze ziektekostenverzekering.Vorig jaar groeide het ledencollectief met 9.000 verzekerden.
De jaarlijkse bijdrage van Menzis is onder andere gebruikt voor een betere toegankelijkheid van natuurgebieden. Zo zijn rondom Bezoekerscentrum Veluwezoom activiteiten ontwikkeld als een speciale wandeling voor mensen die minder goed ter been zijn en een kinderdoepad. De komende drie jaar wordt door beide partijen nog meer geïnvesteerd in activiteiten om mensen de natuur in te krijgen. Menzis is vanuit de verzekeringstak overigens niet de enige vaste partner van Natuurmonumenten. ING Groep treedt al sinds 1995 op als hoofdsponsor.

Reageer op dit artikel