nieuws

Klaverblad verlaagt premies van bromfietspolissen

Archief

Klaverblad heeft nieuwe tarieven voor de bromfietsverzekering. De premies dalen gemiddeld met 15%. Verder is de mogelijkheid geïntroduceerd om bij de bromfietsverzekering een ongevallenverzekering voor opzittenden te sluiten.

 

De basispremie voor het WA-tarief voor snorfietsen, snorscooters, automaten, bromscooters en versnellers is verlaagd en ook de bonus-malusschaal is aangepast. Het tarief voor brommobielen en zoemfietsen wijzigt niet.

 

De ongevallenverzekering voor opzittenden kent vaste verzekerde bedragen per opzittende: _ 2.500 bij overlijden en _ 12.500 bij blijvende invaliditeit. De premie bedraagt _ 15 per jaar. Het is een aanvullende dekking, die alleen kan worden gesloten bij een WA-verzekering.

 

Vanaf woensdag 8 februari is de webmodule Bromfiets beschikbaar. Een assurantieadviseur die met Klaverblad samenwerkt, kan de webmodule op zijn website plaatsen. Bezoekers kunnen daarmee de premie voor een bromfietsverzekering berekenen en de verzekering aanvragen. De webmodule kan volledig worden aangepast aan de website van de assurantieadviseur.

 

Reageer op dit artikel