nieuws

Eerste overheidsloketten voor financieel advies

Archief

Burgers kunnen voortaan met al hun vragen over belastingen, hypotheken, pensioenen en andere financiële zaken aankloppen bij een geldloket van de overheid voor richtinggevend advies. De eerste geldloketten openen binnenkort hun deuren in Amersfoort en Den Bosch.

Eerste overheidsloketten voor financieel advies

De Jager kwam twee jaar geleden al met het idee voor deze loketten. Het project wordt uitgevoerd door ‘Wijzer in geldzaken’, een initiatief van het ministerie van Financiën om de consument te informeren over geldzaken. De geldloketten zijn niet bedoeld voor financieel advies of de verkoop van producten en diensten, benadrukt ‘Wijzer in geldzaken’. "Consumenten hoeven zich geen zorgen te maken. We gaan niet op de stoel van een financieel adviseur zitten.”
(Telegraaf 4/2, pag 7)
 
Overig verzekeringsnieuws vandaag in de media:

‘Verzekeraars maken weinig werk van selectief inkopen van zorg’
(Financieele Dagblad, pag. 3)

‘Verzekeraar, blijf belangen van je klant trouw’
(column Erno Kleijnenberg ONVZ)
(Financieele Dagblad, pag. 6)

Kwaliteit doet er niet toe voor verzekeraars
(Financieele Dagblad, pag. 6)
Zaterdag in de media
 
Alternatieve therapieën toch vergoed
(Volkskrant, pag. 7)

Reageer op dit artikel