nieuws

Eerste Nibe-SVV-pensioendiploma’s uitgereikt

Archief

Nibe-SVV Examens heeft de eerste diploma’s Wft-Pensioenverzekeringen uitgereikt aan vijf kandidaten. Het examen bestond uit een kennistoets met gesloten vragen en een assessment.

Eerste Nibe-SVV-pensioendiploma’s uitgereikt

Het assessment omvat een examendag waarop de kandidaat op basis van een casus in gesprek gaat met een klant, de casus uitwrekt, zijn voorstel presenteert en in gesprek gaat met twee assessoren over professioneel en integer gedrag. "De kandidaten waren zeer ervaren adviseurs en hebben ervoor gekozen om direct op te gaan voor het examen",aldus Nibe-SVV.
Het examen wordt in drie varianten aangeboden: het totale examen over alle toetstermen (DGA en Collectief) en deelexamens over de toetstermen op het gebied van DGA en Collectief. De diploma's zijn uitgereikt op het kantoor van Nive-SVV (foto).
Twee weken terug had EBFS de primeur om als eerste exameninstituut Wft-pensioendiploma's uit te reiken.

Reageer op dit artikel