nieuws

Conservatrix benoemt directieleden in levenbedrijf

Archief

Bij de Conservatrix Groep zijn Alex Hopma en Christian van Kooten benoemd tot directeuren van het levensverzekeringsbedrijf. Zij waren tot nu toe adjunct-directeuren bij het bedrijf.

Conservatrix benoemt directieleden in levenbedrijf

Hopma krijgt ook de leiding over uitvaartverzekeraar Nuvema en Hooghenraed. Hij krijgt bij de drie verzekeraars als hoofdtaken juridische zaken, samenwerking met zustermaatschappijen, product en -ontwikkeling, Techniek Leven en Actuariaat en herverzekering.
Van Kooten krijgt bij het levenbedrijf als hoofdtaken intermediaire zaken, externe communicatie, interne communicatie, hypotheken commercieel, product en -ontwikkeling, marketing, verkoop(organisatie), beheer verzekeringsacceptatie en -administratie en de medische acceptatie.
Beiden werkten al bij Conservatrix, waar Hans Buitenhuis jarenlang commercieel directeur was. Eind vorig jaar ging hij met pensioen. In de Conservatrix-directie zitten ook Ewout en Boudewijn Henny.

Reageer op dit artikel